Tigu on astutettu ja odotamme pentuja Tammikuulle 2023 !

 

 

Tigu on meidän F-pentueen emä ja onkin jättänyt niin kivan pentueen että näitä haluan ehdottomasti lisää.

Tigu, Vivaracho Diamante, harrastaa agiltya medi 3 luokassa ja onkin meidän pieni maantiekiitäjä. Kotona se on rauhallinen ja rakastaa olla mukana perheen arjessa olkoonkin se mökkeilyä, veneilyä tai ihan vain sylissä makailua. Tigu osaa vaihtaa vapaalle ja onkin helppo reissukaveri harrastuskoirasta puhumattakaan. Urokseksi on valittu JK,  virallisesti Aquagruaz Sebastian Victorioso. JK on erittäin monipuolinen harrastuskoira ja suorittanutkin BH kokeen, vesipelastuksessa Sove1 eli soveltuvuuskokeen ja Toko kokeissakin käynyt pyörähtämässä hakemassa tuloksia alo luokassa. JK:n kanssa harrastetaan myös pk lajeja aktiivisesti.

Yhdistelmä koiranet järjestelmässä 

Jos haluat kuulla lisää niin ota rohkeasti yhteyttä, joko sähköpostilla tai soittamalla iltaisin puh 0400 536 668 , vastaan mielelläni lisää.

 

 

 

Tigu, Vivaracho Diamante

Silmät Ok, Pra terve
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0
Lonkat B/B, 
Kilpirauhanen ok , CHG terve
Selkä LTV0, VA0
Diluutio terve

Agility medi 3


JK, Aquagruaz Sebastian Victorioso

Silmät Ok, Pra terve
Kyynärät 0/0
Lonkat A/A
Kilpirauhanen ok
Selkä LTV1, VA0 ,SP0

BH, Sove1, Toko alo,
Näyttely Eri

 

 

 

 

 

 

Kenneliimme tulee pentuja harvakseltaan. Pennut kasvavat meillä normaalin arjen keskellä. Etsimme koteja pennuillemme jo hyvissä ajoin, koska meille on tärkeätä että koira saa juuri sille sopivan kodin. Kannustamme harrastus- ja näyttelytoimintaan, myös terveystutkimukset ovat meille tärkeitä, mutta näihin emme aseta ehtoja  myynnin kannalta. Yhteistyökykyiset ja harrastuksista kiinnostuneet kodit otetaan aina huomioon kotia etsiessä. Pennut luovutetaan 8:n viikon ikäisinä ja pennut tunnistusmerkitään, rekisteröidään ja he saavat myös mukaansa eläinlääkärin terveystodistuksen. Jokainen pentu saa myös mukaansa Vivaracho-paketin, jossa on ohjeita ja tarvittavia tavaroita sekä ruokaa pennun alkutaipaleelle.


"Vivaracho pennut kasvatetaan rakkaudella ja myydään rakastaviin koteihin varustettuna hoito-ohjeilla ja 24h puhelinpäivystyksellä".
Jos olet kiinnostunut pennuista, ethän epäröi ottaa yhteyttä.

Etsimme aktiivisia koteja sijoituskoirille aina silloin tällöin, jos olet kiinnostunut niin otathan yhteyttä

Mari Rauhala
+358 400536668
perrot@vivaracho.f 

 

 

Webdesign: Internesia